За втора поредна година Holiday Heroes, заедно със Сдружение „Актив“ и „Арена Тенис“, организират коледен турнир по тенис. Домакин на тазгодишното състезание ще бъде Спортен център „Хемус“ в гр. Велико Търново. Състезанието е част от серията благотворителни спортни турнири на Празничните герои „Спортувай с мисия“ и има за цел да подкрепи предстоящата коледна кампания на организацията.

Турнирът по тенис е за смесени двойки. В него могат да се запишат за участие, както преставители на фирми, така и аматьори и любители на елитния спорт. Събитието ще е на 2 декември, а крайният срок за записване е 20 ноември. Входната такса за участие ще е дарение за Holiday Heroes, а всеки отбор получава брандиран екип с логото на компанията, която представлява. Събраната сума, Празничните герои ще използват за закупуване на хранителни продукти за предстоящата коледна кампания. Целта на организацията е за шеста поредна Коледа да достави празнични пакети на 5000 семейства в нужда в цяла България.

Повече информация за участие и регистрация може да намерите тук:            https://holidayheroes.bg/tennis/

В подкрепа на събитието се включиха едни от популярните лица, за които тенисът е начин на живот, Мис и Мистър Свят България 2016 – Галина Михайлова и Калоян Михайлов. Двамата са брат и сестра, които в една и съща година печелят престижния конкурс за красота. Тя е една от най-красивите и изящни родни миски. Играе тенис от 7-годишна и дори напуска италианския лицей като става частна ученичка, за да има повече време на тренировки и състезания. Приемат я с пълна спортна стипндия в САЩ, но предпочита да е близо до семейството си и заминава за Лондон, където завършва „Политика и международни отношения“. Той е сред младите надежди на родния тенис, но тежка контузия в кръста слага край на бъдещата му кариера и професионалните договори с полулярни спортни марки. Зад гърба си има победи в престижни турнири, сред които и Tennis Europe двойки. И двамата са част от Holiday Heroes и подкрепят каузата 5000 семейства в нужда да имат пълна празнична трапеза на Коледа.

 

Всичко около събитието можете да следите на официалната Facebook страница на организацията.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар