"Игра на тронове" сезон 8: какво знаем до момента?


Осмият сезон на "Игра на тронове" ще бъде и последен. За съжаление, ще трябва да се разделим с един от най-добрите сериали, които някога са били създавани. Историята на Седемте кралства ще достигне своя епилог, като убедени сме - раздялата ще бъде тежка.

Но какво можем да очакваме от осмия сезон на "Троновете"?

Ето някои неща, свързани с предстоящия финален сезон, за които със сигурност знаем, че са така.

Това е последният сезон

Както вече уточнихме, това ще бъде последният сезон на супершоуто на HBO. Новината бе потвърдена още през миналата година от програмния президент на HBO Кейси Блойс. Тогава той заяви, че неговото желание е шоуто да продължи, но неговите създатели са били категорични, че искат именно това да бъде краят.

Денерис
Ще има само шест епизода

Нещо, което също не се хареса особено на феновете на сериала. Но ще трябва да се примирим. Все пак, ситуацията не е чак толкова лоша, защото...

... епизодите ще бъдат по-дълги.

Традиционно един епизод на "Игра на тронове" е с дължина около час, но се очаква за финалния сезон те да достигнат дължина от около 80 минути. Все пак, по-малкият им брой трябва все някак да бъде компенсиран. "Дължина от два часа на епизод изглежда малко много, но това е страхотно шоу, тъй че кой знае?", мистично попита Кейси Блойс.

Игра на Тронове

Все още няма дата за премиера на новия сезон

Все по-упорито се говори, че ще трябва да почакаме чак до 2019 година, за да проследим старта на новия сезон. Снимките по него все още не са започнали, което може да доведе до изместване на премиерата чак за 2019.

Сценарият вече е готов

Кейси Блойс потвърди и това - сценарият на последните шест епизода на сагата за Вестерос вече е написан. Да се надяваме, че този път HBO ще спечелят войната с хакерите и сценарият няма да изтече в интернет. В крайна сметка, глобалната мрежа е голяма, а спойлери дебнат отвсякъде.

Церсей

Снимките може би ще започнат през този месец

За това намекна Николай Костер-Валдау, който играе Джайм Ланистър, както и Лиъм Кънингам, който пресъздава образа на сер Давос. Очаква се съвсем скоро актьорският състав да получи сценариите за финалния сезон. "Ще снимаме чак до лятото", сподели Лиъм Кънингам пред TV Guide.

Ще бъдат снимани различни финали на последния епизод

Кейси Блойс разкри, че екипът на "Игра на тронове" ще заснеме няколко различни завършека на финалния епизод на сагата, за да се опази шоуто от спойлери. Това е практика, която сме виждали и преди, тъй че не сме особено изненадани. Тук дори и актьорите няма да знаят, кой завършек на сериала е избран от авторите на шоуто.

Калоян Стефанов
Калоян Стефанов

Интересите на Калоян не са един или два, та да ги опишеш. Музика, кино, гейминг, че дори и малко психология и философия за напомпване на егото. Истината обаче е, че с Калоян винаги може да се говори по интересни теми, поради което толкова го обичаме.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни