Какво правят успешните хора преди сън?


Успешните хора имат също своите сънни навици!

Задавали ли сте си някога въпроса: Какви навици имат успешните хора, преди да легнат всяка вечер и дали тяхната рутина влияе върху тяхното представяне в работните дни. Ето и списък с всички дейности, които можем да приемем, за да подобрим не само дневното време, но и нощния сън.

Разширете знанията си

Общата черта сред успешните хора е, че четат, преди да заспят всяка вечер. Това дали избират статии, свързани с бизнеса или вдъхновяващи книги, написани от опитни предприемачи, измислени истории, няма такова значение. По-важното е поддържането на ума и способността за учене и задържане на информация. Четенето помага да упражняваме съзнанието, което естествено ще помогне за изпълняване на задълженията ни. Дори прочитане на малко информация за матраци, подматрачни рамки, протектори за легла може да работи в плюс за Вас.

Научете се да сте на режим “on”

Тези, които могат да контролират нивата на стрес, по принцип са по-успешни в това, което решат да направят. Това означава да се научите кога да не се притеснявате за работа и противно на общоприетото схващане. Например „бизнес магът“ не седи в леглото, като пише имейли, докато не изпадне в дълбок сън. Успешните хора имат време за работа и приключват деня, преди да си легнат.

Планирайте следващия ден

Формулирането на планове и задачи за другия ден и за да сте по-организирани помага на нервите. Част това планиране може да включва и визуализиране на успеха за следващия ден.

Размишлявайте върху минала слава

Докато се излежавате върху удобния матрак  поддържайте позитивен ум. Успешните хора използват всеки ден. Те прекарват няколко мига, като отбелязват какви 3 или 4 неща са постигнали в този ден. Често е по-лесно да се съсредоточим върху нещата, които не са вървели добре, но успелите хора търсят позитивното, независимо колко малки са били в този ден.

Тук още веднъж става въпрос за това, как да се озовем в правилната рамка на ума, за да постигнем добър нощен сън. Започнете с удобно настаняване в леглото върху вашия матрак и възглавница.

Прекарайте време, отпуснете се

Телевизорът е страхотен за забавление, този елемент на релаксация е свързан с физическо упражнение или изграждане на емоционални връзки със семейството, приятелите и околностите. Доброкачественият сън действа също толкова емоционално над благополучие, колкото физическото съживяване на тялото, а отпускането може да помогне и на двете неща. За него пък допринасят висококачествените матраци и продукти за легла.

Хигиенни процедури

Тук съвсем не става въпрос за нещо, което е запазена марка само за успешните хора, но е интересно да се отбележи, че най-продаваният автор Стивън Кинг измива ръцете си, след като е почиствал зъбите си и преди да се отправи към леглото. Добре е и вие да се увери, че всички калъфки са в определена посока. Поинтересувайте се и за протектори за матраци.

Всеки вид рутина, в крайна сметка ще изпрати психологическо послание към мозъка, че сега е време за сън.

Дръпнете щепсела

Успешните хора също изгасват светлините на мобилните устройства. След като са изпратили последен имейл и са се настанили върху своя матрак.

Те прекъсват връзката си със социалните медии, изключват имейлите и прекъсват връзките си с компютъра или нещо друго, което може да излъчва синя светлина. Синята светлина забавя производството на мелатонин и това е вредно за способността ни да спим. Успешните хора са наясно с това и нарочно забравят за работата от спалнята, търсейки своето място за уединение, почивка и релаксация.

Сънят е планиран

Успешните хора знаят колко е важно да постигнат добър нощен сън и ще планират кога ще получат съня, от който се нуждаят. Знаейки колко сън ви е необходим, за да функционирате в най-добрия си вид, знаете едно от най-важните неща, които можете да откриете за себе си. Несъмнено ще има срещи, които ще превишават или пъти, когато трябва да останете до късно в кабинета, но трябва да сте наясно със съня, от който се нуждаете и трябва да планирате дните си много по-добре.

На всичкото успелите хора инвестират в качествени легла, матраци и продукти за тях. Това е така, защото, ако придават такъв акцент върху броя на часовете сън, от които се нуждаят, непременно трябва да се уверят, че са прекарани в луксозно легло.

Но не е нужно да сте успешни, за да можете да си купите качествен матрак, вместо това всичко, което трябва е да сте отворени към идеята, че най-хубавият сън ви държи на разстояние една покупка.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни