Носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс е голямата звезда в "Червената лястовица" - шпионският трилър на Франсис Лорънс, базиран върху романа със същото име на Джейсън Матюс.

Историята на "Червената лястовица" разказва за руската шпионка Доминика Егорова, която се влюбва в агент на ЦРУ и обмисля дали да не стане двоен агент.

Доминика Егорова е прима балерина, свикнала да поставя тялото и съзнанието си на абсолютния лимит. Когато обаче претърпява контузия, слагаща край на кариерата ѝ, бъдещето ѝ става несигурно. Поставена в деликатна ситуация, Доминика позволява да бъде убедена да се превърне в най-новото попълнение на Училището на лястовиците - тайна разузнавателна служба, тренираща млади хора като нея да използват телата си като оръжие.

Преминавайки през тежък и дори садистичен тренировъчен процес, Доминика излиза от школата като най-опасната "лястовица", която службата някога е виждала. Но дори и с уменията, които е придобила, Доминика ще бъде поставена пред сериозна морална дилема, срещайки се с агента на ЦРУ Натаниъл Наш (в ролята - Джоел Едгъртън).

Освен Дженифър Лорънс и Джоел Едгъртън, в "Червената лястовица" ще видим още имена като Шарлот Рамплинг, Мари-Луис Паркър, Джереми Айрънс и Матиас Шонартс.

Не за първи път Дженифър Лорънс ще работи с режисьора Франсис Лорънс. Двамата вече бяха заедно на снимачната площадка за young adult класиката "Игрите на глада".

"Червената лястовица" ще дебютира на голям екран на 2 март, а ето и официален трейлър на лентата:

https://www.youtube.com/watch?v=rUy7JEBu0F4

 

За 27-годишната Дженифър Лорънс това е първи филм след противоречивия "Майка!" на вече бившия ѝ приятел Дарън Аронофски.

Режисьорът на продукцията Франсис Лорънс разкри в последното си интервю, че за него е голямо удоволствие отново да работи с носителката на "Оскар".

"Това е четвъртият ми филм с Дженифър, но първи извън "Игрите на глада". Беше вълнуващо да проследя нейната трансформация до една нова територия за нея."

"Когато прочетох книгата, веднага си представих Дженифър в главната роля. Всъщност бях започнал да ѝ говоря за проекта, още преди да започнем работа по сценария. Също така открих, че тя дори изглежда като рускиня", добави Франсис Лорънс.ч

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар