Деца реагират при вида на първия iPod (ВИДЕО)


Помните ли първия iPod, изкаран на бял свят от Apple преди вече доста години? Сякаш мина цяла вечност, нали?

В една от разновидностите на рубриката "kids react", в която се наблюдават реакциите на деца по различни теми, малчуганите бяха "запознати" с първия в историята модел на iPod - анархичен и без тъчскрийн, за техен ужас.

Повечето от хлапетата трудно разбраха дори откъде се включва въпросната машинка, а останалите им реакции можете да проследите в следното видео:

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни