Ето кои са главните герои в излъчвания по телевизия FOX хит "Живите мъртви"

Едва ли има по-любим на феновете сериал, свързан с апокалипсис и зомбита, от излъчвания по телевизия FOX ,,Живите мъртви‘‘. Той изобразява американския щат Джорджия след преминал през него апокалипсис и започва с първия събудил се герой, а именно заместник-шерифът Рик Гримс. Но нека да ви представим и останалите действащи лица в един от най-успешните сериали по FOX ,,Живите мъртви‘‘.

Главният герой на излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Живите мъртви‘‘, е Рик Гримс, чиято официална работа преди настаналата епидемия попринцип е заместник-шериф. В последствие той се превръща във водач на малката групичка от оцелели в Атланта. Чарът, могъществото и силата на Гримс превръщат ,,Живите мъртви‘‘ в безспоно най-харесвания сериал по телевизия FOX.

Съпругата на шерифа от ,,Живите мъртви‘‘ се казва Лори и тя също членува в групата на оцелелите жители на Атланта. Тя поддържа връзка с друг герой в един от най-удивителните сериали по FOX – Шейн.

Другият семеен герой от излъчвания по телевизия FOX сериал, е именно Карл Гримс - синът на Лори и Рик. Той също е част от ,,Живите мъртви‘‘.

Най-добрият приятел и близък колега на Рик е Шейн Уолш, който е гадже с жената на Гримс, преди да разбере, че Рик е сред оцелелите. Героят от излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Живите мъртви‘‘ е първият водач на групата в Атланта.

Интересен образ в един от най-добрите сериали по FOX, е американо-кореецът Глен Рий, който също членува в популярната общнопст на оцелелите или иначе казано ,,Живите мъртви‘‘. Работил е като дистрибутор на пици, преди епидемията да избухне.

Друга главна героиня, която нарежда ,,Живите мъртви‘‘ сред множеството успешни сериали по FOX, е Андреа – бивша оцеляла юристка, която обаче бива убита в трети сезон на един от най-често излъчваните сериали по телевизия FOX.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни