Екип

Станислава Симидчийска - основател

[email protected]

Представете си за миг образа на холивудската успяла жена, прекосяваща шумно корпоративните коридори на висок ток, караща мъжете да се обръщат след нея. Но не заради външния ѝ вид, който също е беузпречен, а заради увереността, която излъчва. Горда, силна, амбициозна и винаги с план, Станислава е жена с мисия. Писането е нейното оръжие, а каузите ѝ - войни, които предстои да бъдат спечелени. При първи контакт с нея, Стаси ще ви омае с миловидното си излъчване, но не си вадете грешни изводи - вътре в нея винаги дреме хищник, който ще покаже зъбите си и при най-малката несправедливост на хоризонта.

Не е див огън, по-скоро пламък, около който ти е уютно. Свръхактивна, но и балансирана. Зряла, успешна и удивителна. Станислава може да те убеди в каквото си пожелае. Обича работата си. И котки. Знае коя е, за какво се бори, колко ще ѝ струва. И като детенце пред въртележка се втурва ентусиазирано, приканвайки с "Хайде!“

Константин Симидчийски - основател

[email protected]

Константин Симидчийски е силната половина от основателите на VIBES. Ако не ви омаят прекрасните му зелени очи, то ще останете очаровани от красивия му глас. Но да не се отплесваме. Косьо може да говори (и пише!) с часове за стойностно кино, музикални сензации, спортни успехи. Ако си падате по old school хип-хоп, гарантираме ви, че той е вашата енциклопедия по въпроса. Почитател е на японската храна и в частност сушито, с вкусовете на което никога не му писва да експериментира. И обича котки. Не както Алф ги обича, разбира се, но грациозните създания наистина заемат челни позиции в прецизно подбрания му топ от любимости. Там се нарежда и любовта му към гейминга – повярвайте ни, ако опитате да застанете между него и конзолата, мисията ще бъде повече от невъзможна.

Радослава Влайкова - автор

Радослава е филолог и ненаситен читател. Обича да учи нови езици, да слуша френска музика, да пътува, да пише и да потъва в книжни светове. Във всеки ден открива поне едно вдъхновение, което после облича в думи!

Мария Стоянова - автор

В свободното си време съм заровена в книги, филми и музика. Обичам да изливам емоциите си в проза и поезия, а муза търся във всеки. Прикрита романтичка, вярвам в истинската любов, която те освобождава. Единственото, което обичам повече от литературата, е семейството и приятелите ми. Разхождам се усмихната, защото вярвам, че споделеното щастие е двойно щастие.

Кристина Караколева - автор

[email protected]

Кристина Караколева е истинско стихийно бедствие! Представете си емоциите в човешки облик… вълнение, радост, удивление, възхищение, самоирония... всички оживяват в скромните ѝ 162 сантиметра, развихрят се, постигат неописуем синхрон, а нашите усмивки за миг не слизат от лицата ни, щом сме покрай нея. Това ходещо произведение на изкуството всъщност е юрист. Предпочита правдата пред правото. Не вярва в чудеса, а в Бог. Над белия лист Кристина е огледало на същността си и в живота - пламенна, вдъхновяваща и интригуваща, винаги влагаща на сто процента от себе си.  Кристина не си пада по котки, за разлика от другите автори на VIBES. Котките също не си падат по Кристина. Доказано! Но ако реши, ще докаже обратното. 

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни