Когато Костенурките нинджа срещнат Ренесанса


Вероятно добре знаете, че четирите Костенурки нинджа - Леонардо, Донатело, Рафаело и Микеланджело са до един кръстени на популярни художници от ерата на Ренесанса. Нещо, което винаги ни е допадало като идея, трябва да признаем.

Новозеландският художник Оуън Дипи, изявяващ се на територията на Ню Йорк, също е наясно с тази подробност, което и ясно личи от последния му проект.

Талантливият Дипи изрисува смайващи изображения на четиримата велики артисти, но представени като героите от Костенурките нинджа, чиито кръстници реално са.

Невероятната работа на Оуън Дипи може да бъде забелязана край ЖП линия в Бруклин, като самият художник споделя, че е почитател на изкуството от ерата на Ренесанса и това е неговият начин да изрази уважението си.

Повече Оуън Дипи можете да видите на неговия уебсайт и Facebook.

renaissance-artists-teenage-mutant-hero-turtles-mural-owen-dippie-new-york-66

renaissance-artists-teenage-mutant-ninja-turtles-mural-owen-dippie-new-york-15

renaissance-artists-teenage-mutant-ninja-turtles-mural-owen-dippie-new-york-12

renaissance-artists-teenage-mutant-ninja-turtles-mural-owen-dippie-new-york-13

renaissance-artists-teenage-mutant-hero-turtles-mural-owen-dippie-new-york-6

renaissance-artists-teenage-mutant-ninja-turtles-mural-owen-dippie-new-york-2

renaissance-artists-teenage-mutant-hero-turtles-mural-owen-dippie-new-york-9

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни