Откриха Sean Price мъртъв в дома му


Светът на хип-хоп музиката бе разтърсен от новината, че ветеранът от Бруклин и част от легендарното дуо Heltah Skeltah Sean Price е открит мъртъв в дома си.

Новината бе потвърдена от лейбъла на Price - Duck Down Music, като детайли около причините за смъртта на нюйоркчанина все още не са известни.

Sean Price, баща на три деца, напусна този свят на 43-годишна възраст. Преди години и българската публика имаше щастието да слуша Sean Price на живо, благодарение на гостуването на Heltah Skeltah в една от столичните зали.

Освен като едната половина от дуото Heltah Skeltah, Sean Price може да се похвали и с успешна солова кариера. Хип-хоп ветеранът издаде три самостоятелни албума - Monkey Barz (2005), Jesus Price Superstar (2007) и Mic Tyson (2012). Sean Price обедини сили и с Guilty Simpson и продуцента Black Milk, с които съвместно издаде албума Random Axe през 2011.

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни