Дизайнерите от Kleindienst Group ни очароваха с изумителен проект, носещ симпатичното име "Плаващото морско конче". Признаваме ви, че дълго време стояхме с отворена уста, виждайки за какво става въпрос тук. Сигурни сме, че и при вас ще бъде така.

1

Проектът представлява съвременна морска яхта, която обаче е с една идея по-различна от останалите. "Плаващото морско конче" предлага на собствениците си възможността да се потопят под морското равнище, любувайки се от първа ръка на гледките, които светът на рибите ни предлага.

2

Яхтата разполага със специално пригодени за целта "подводни" стаи, осигуряващи незабравима гледка за посетителите на "Кончето". Със сигурност бихме дали доста пари, за да се докоснем до нещо такова.

3

Част от жилищната площ на конструкцията е изцяло разположена под морското равнище, което гарантира своеобразна симбиоза със заобикалящия коралов риф или морски, или океански живот. Колко по-готино може да стане от това, съвсем сериозно питаме?

6

В "горното" ниво на яхтата можете да намерите напълно оборудвана кухня и отворено пространство, откъдето можете да се любувате на морския живот и от по-обичайна перспектива.

 

7

И за да стане всичко още по-впечатляващо, само ще ви споделим, че "Плаващото морско конче" разполага дори и с джакузи. Не е зле, а? Особено ако има кой да си заведете в джакузито за компания.

4

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар