Първи 15 минути от God of War III Remastered (ВИДЕО)


По-рано през годината притежателите на PlayStation 4 бяха зарадвани от новината, че класиката на Sony God of War III ще бъде издадена в ремастериран вид за притежателите на последната конзола на компанията.

Приключенията на спартанския воин Крейтъс вървят безупречно в резолюция 1080p и при 60 кадъра в секунда, което още повече подчертава и най-малките гънки на визуалния шедьовър, който представлява играта.

Само преди седмица бе и официалната дата за рилийз на играта за Европа, а притежателите на PS4 вече имат възможността да откъсват главите на гръцки богове при възможно най-добра картина и графични детайли.

И за да не бъдем голословни, предлагаме ви и 15-минутен геймплей от God of War III Remastered за PlayStation 4.

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни