The Royals

Елинор и Джаспър. Тези двама млади са невероятни, жизнени, красиви… Като цяло сериала не е от най-сериозните драми, но техните взаимоотношения пред екрана са най-реалните моменти от лентата. Погледите, ласките, целувките изглеждат толкова искрени, че продължавам да гледам само заради тях. Истински влюбени, изглеждат така, сякаш са готови да остареят заедно. Разбира се и тяхната връзка има спадове и възходи през сезоните, но те са от двойките, за които всеки зрител на шоуто ще стиска палци за “хепи енд”. Те трябва да са заедно!

Може би им се получава така добре, защото всъщност Александра Парк и Том Аустин са съквартиранти. Пред медиите твърдят, че са много добри приятели и че не са заедно. Но химията между тях ни кара да се надяваме, че слуховете за тяхната реална връзка са истински. Ако трябва да им вярваме обаче, те само споделят къща.

Younger

Лайза Милър и Джош. През сезоните тази двойка се събира и разделя няколко пъти. Но дори разделени остават приятели, а когато са заедно кипят от любов. Тя е по-възрастна от него, но това не пречи да имат красиви взаимоотношения.

Лично аз съм фен на любовта им, големи сладури са и на екрана си „ходят“ много. В реалния живот Сътън Фостър е омъжена за сценариста Тод Грифин, а екранният ѝ партньор Нико Торторела е в отворена връзка с неговата избраница, фитнес инструкторката Бетани Майерс.

Outlander

Клер и Джейми. Тя има съпруг, когато се връща 100 години назад във времето. Там среща него – любовта на живота си. Любов, която устоява на войни, интриги, убийства. Любов, която не може бъде разрушена, дори когато тя се връща в своето време, при съпруга си. Нито той, нито тя се забравят, остават верни на чувствата си.

Любов, която оцелява, въпреки всичко, която се ражда отново без да е гаснела някога. 100 години раздяла не са пречка за тяхната страст. Клер и Джейми са невероятни заедно, те са пример за отдаденост. Всеки би искал такъв тип връзка, която да оцелява.

Дано Катриона Балфи има такава връзка и с годеника си Тони Мкджил. Колкото до Сам Хюгън, той има до себе си красивата блондинка Макензи Маузи.

Vikings

Лагерта и Рагнар. Те двамата и индивидуално са епични образи, а задно се превръщат в легенда. В първи сезон те са млади, щастливи и жадни за приключения. Имат разногласия, което прави връзката им истинска. Изглежда Лагерта би последвала всяко решение на Рагнар, лоялна му е и чувствата ѝ към него са дълбоки.

Тяхната приказка обаче не е със щастлив край и въпреки това, дори след смъртта на Рагнар, той остава единствената любов на Лагерта. Много страст има между тях и за това са една от любимите ни екранни двойка. В действителност Катрин Уининк и Травис Фимел не са двойка. За момента изглежда, че и двамата са сингъл.

И за финал една двойка, която се намери на екрана и останаха заедно в реалния живот, мечтата на всеки зрител.

Game of Thrones и любовта на Кит Харингтън и Роуз Лесли.

Запознават се на снимачната площадка, ролите им се преплитат в един емоционален романс. Сцените заедно им позволяват да се влюбят истински и пренасят тази любов в живота. Сега са сгодени и всички чакаме сватбата им!

Автор

Дива и непокорна. Единственото постоянство на Мария е в любовта към семейството, добрите приятели, добрата музика и добрата литература. Ценител на храната и любител в поезията. Животът ѝ е стихосбирка.

Напишете коментар