Сватбата е голямо събитие в живота на всяка дама. Често планираме сватбата си още преди да сме стигнали до този етап от живота си. Мечтаем за приказка с бяла рокля, много гости, фойерверки, принц в елегантен костюм, щастливи приятели и роднини със сълзи от радост в очите. Големият ден трае само няколко часа, а планирането и подготовката често отнемат месеци, дори година, взависимост от грандиозността на събитието. А какво остава накрая? Красивият спомен за една сбъдната мечта... и по-конкретно: сватбените снимки.

Сватбените снимки – важен елемент от събитието

Всяка бъдеща булка се вълнува за сватбените снимки. Изборът на добър сватбен фотограф е трудна и отговорна задача, която изисква време и добра подготовка. Добрият професионалист ще успее да улови момента без дори да му казвате. Така снимките ви ще бъдат непринудени и истински.

Преди всичко трябва да сте наясно какви точно снимки искате: по-закачливи или по-сериозни; колко време ще ангажирате фотографа, къде ще се случат фотосите: навън или на закрито.

Какви сватбени снимки задължително трябва да имаме?

Колкото по-нестандартни са вашите сватбени снимки, толкова по-красиви спомени ще имате. Например, все по-интересни и желани снимки са тези, в които присъстват детски снимки на булката и младоженеца или такива от сватбата на родителите им. По този начин се създава приемственост и усещане за история. А и снимките имат сюжет, като в приказка.

Трогателни и интересни сватбени снимки

Сватбата е емоционално събитие. Не пропускайте да споделите емоциите си с всички присъстващи. Важен е първият танц на младото семейство, както и този с бащата на булката.

Друг важен момент от сватбата е размяната на пръстените – обещание за вечност. Не пропускайте такава снимка за вашия сватбен албум.

Снимки с майката, сестрата и/или най-добрата приятелка са задължителни за всяка булка. Тези снимки създават мил спомен и са искрен начин да покажем колко много държим на хората около себе си.

Ако вашата сватба е нетрадиционна, т.е. на нея присъстват и децата ви, то тогава е задължително да си направите забавни и трогателни снимки с тях. Така фотосесията ще стане още по-разчупена, а спомените, на които ще се наслаждавате след време – още по-мили.

Други интересни сватбени снимки, които да си направите:

  • с шаферките
  • обувката
  • Роклята
  • Целувката и заветното „Да“

Сватбата е важно събитие не само за вас, но и за близките ви. Направете ги част от него,

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар