На 10 май в световната столица на киното Лос Анджелис се състоя галапремиерата на Соло: История от Междузвездни войни. Булевард „Холивуд“ бе домакин на грандиозното събитие, което събра на едно място звездите от втория самостоятелен филм от поредицата Междузвездни войни.

Сред гостите бяха най-верните фенове на далечната галактика, които успяха първи да се докоснат до неразказаната история на Хан Соло.

Редом със звездния актьорски състав по червения килим преминаха и създателите на филма, които също обраха овациите на публиката. Там бе и създателят на "Междузвездни войни" Джордж Лукас. С впечатляващо присъствие се отличи и Чубака, който ентусиазирано раздаваше усмивки на феновете и се снимаше с тях. 

Фотографите запаметиха и всички останали моменти от премиерата на филма, а гигантското копие на Хилядолетния сокол превърна атмосферата в един наистина автентичен откъс от звездната сага.

Соло: История от Междузвездни войни обещава наистина зрелищен екшън, въплъщаващ в себе си много нови елементи и добре познатите факти от междузвездната сага.

Продукцията на Дисни този път акцентира върху историята на младия Хан Соло (Олдън Ерънрайх) и предизвикателствата, с които трябва да се сблъска. Заедно с партньорите си Ландо Калризиан (Доналд Глоувър) и Чубака (Йонас Суотамо) той ще се впусне във вълнуващи приключения и ще изпълни невероятни подвизи.

Режисьор на Соло: История от Междузвездни войни е Рон Хауърд (Уилоу, Красив ум, Фрост/Никсън). Сценаристи са Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас. Продуценти са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюел, Алисън Шиърмур.

Соло: История от Междузвездни войни идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар