Кание Уест се завърна триумфално в социалната мрежа Twitter, като хип-хоп звездата набързо избълва огромно количество туитове, за да навакса пропуснатото.

И докато е напълно окей да обявиш някои от следващите си проекти, както Yeezy стори, то други аспекти от поведението му в социалната мрежа му донесе много критики.

Кание отново изрази публично подкрепата си към президента на САЩ Доналд Тръмп, дори публикувайки снимка, на която носи червена шапка с надписа "Make America Great Again" - основното мото на президентската кампания на Тръмп.

Както и можеше да се очаква, политическите нагласи на Кание отново му донесоха сериозен отпор от страна на фенове и популярни фигури от обществения живот и шоубизнеса.

Pop Crave съобщава, че редица знаменитости вече са ънфолнали хип-хоп легендата в Twitter. В това число влизат имена като Джъстин Бийбър, The Weeknd, Риана, Ариана Гранде, Хари Стайлс, Кейти Пери, Ники Минаж и Кендрик Ламар.

Разбира се, самият Кание не изглеждаше особено притеснен от публичното недоволство към него. Рапърът продължава да изразява публично подкрепата си към Доналд Тръмп, макар и това да не е най-популярната позиция в случая.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар