HBO разработва сериал, разказващ за историята на Таргариен


"Игра на тронове" приключи окончателно преди няколко месеца, но от доста време насам знаем, че HBO ще продължи магията на касовия сериал с различни спиноф продукции. Една от тях, имаща работното име "Кървава луна" и с участието на Наоми Уотс, вече има заснет първи сезон. Продукцията ще ни върне цели 5000 години преди събитията в "троновете".

Преди броени часове авторитетни издания като Variety и Deadline съобщиха, че друг от спиноф проектите от света на "Игра на тронове" ще бъде концентриран върху историята на рода Таргариен. Разбира се, все още е рано за каквито и да е детайли, но научаваме, че бъдещото шоу ще бъде базирано на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р.Р. Мартин. Самият Мартин ще бъде един от създателите на новия сериал, заедно с един от създателите на Colony Райън Кондал.

Сериалът за Таргариен ще ни върне с 300 години назад във времето. За този род знаем, че е единственият от всички, имащи контрол над драконите, който оцелява след падането на Валирия. Тогава Таргариен намират своя нов дом в Драконов камък.

Още през месец май, пускайки блог пост на своя уебсайт, Джордж Р.Р. Мартин намекна, че един от следващите сериали от света на "Песен за огън и лед" може да бъде посветен именно на Таргариен. Тогава той призова феновете да си купят книгата Огън и кръв, открито намеквайки, че тя е свързана с някой от спиноф сериалите. Когато излезе, книгата бе представена с лозунга "300 години преди "Игра на тронове", драконите властваха над Вестерос".

"Огън и кръв" разказва за предишни крале от рода Таргариен, сред които Егон Завоевателя, известен като първия владетел на Вестерос, и Егон Драконовото проклятие. Всички те са предци на персонажи като Визерис и Денерис Таргариен, както и Джон Сноу, които познаваме от касовия сериал на HBO.

На този етап все още няма официален коментар от страна на американската компания относно тази новина.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни