Коя е най-очакваната от Хидео Коджима игра за 2017 година?


Когато един от най-легендарните и уважавани гейм дивелъпъри на всички времена посочи именно твой проект в графата "най-очаквана игра на 2017 година", то това означава, че определено си на прав път. А Rockstar могат да се чувстват поласкани, защото големият Хидео Коджима посочи Red Dead Redemption 2 като най-чаканото от него заглавие за следващата година.

"Гледайки напред по отношение на игрите, моят избор би бил Red Dead Redemption 2", заяви японският гейминг гений.

Не от днес Хидео Коджима е сред големите почитатели на работата на Rockstar. Известно е, че той е сериозен фен и на поредицата Grand Theft Auto. За GTA V той дори бе споделил, че играта го е "депресирала", тъй като той не е бил сигурен, че разработваната от него Metal Gead Solid V ще има същият успех.

"Екипът на Rockstar е най-добрият", беше заявил тогава Коджима.

Очаква се Red Dead Redemption 2 да излезе през есента на 2017 година, като платформите са PlayStation 4 и Xbox One. На този етап PC не е сред платформите, за които ще бъде разработено заглавието.

Хидео Коджима сподели и кой е най-очакваният от него филм за 2017 година. Това е продължението на Blade Runner - Blade Runner 2049, в който ще можем да гледаме Харисън Форд и Райън Гослинг.

А ние определено сме съгласни, че нов Blade Runner няма как да не е сред кино събитията на 2017 година. В случай, че все още не сте гледали наскоро излезлия тийзър на лентата, предлагаме ви да го видите отново:


VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни