Шоуто на Skrillex се мести в Интер Експо Център

Остават само няколко дни до първото гостуване на неподражаемия Skrillex у нас на 15-и юли. След редица допитвания и консултации с метереологичните служби, шоуто на осемкратния носител на Грами ще се състои в Интер Експо Център, а не в парка на Летище София.

Преместването в зала се налага по препоръка на БАН и НИМХ, които прогнозират изключително обилни валежи в петък и силен вятър. За удобство на публиката, както и от технически съобрежения за безопасност, организаторите и мениджмънтът на артиста избраха тази локация като най-подходяща за мащабното парти, което Skrillex готви на българските си фенове.

Програмата за дългата нощ с едно от най-големите имена в електронната музика вече е финализирана – вратите ще отворят в 21:30, когато ще започне и подгряващият сет на Runo. Chris Lorenzo, познат на меломаните от колаборациите си с Katy B, ще застане зад пулта в 23:30, а самият Skrillex ще излезе на сцената точно в 01:00 ч., за да разтърси залата и да докаже, че неслучайно е главно действащо лице на най-големите фестивали по света. Шоуто ще е изключително зрелищно, с много пиротехника, ефекти и озвучаване на най-високо ниво, типично за стила на Skrillex.

Билетите за партито на Skrillex на 15.07. в Интер Експо Център остават на същите цени и са достъпни в мрежата на Eventim.bg, бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК. Вече закупените билети ще важат без презаверяване. Няма да се допускат лица под 16 години, а тези под 18 години ще влизат само с коректно попълнена декларация и пълнолетен придружител.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни