Явор Бахаров и една нова любовна история


Ако очаквате стандартен клип с няколко сцени за влюбени крехки души - случаят не е такъв. Историите в сингъла “Съдени” на Petya Alexa са дълбоки и противоречиви, вдъхновени от реалния живот. Сюжети, които изпълнителката е видяла отблизо или е преживяла самa:

„На всички ни се е случвало да видим или да чуем за влюбена двойка, която ни се струва странна или несъвместима. Първосигналната ни реакция е да се пошегуваме със странните хора, да ги осъдим с насмешка. Но през какво минават „странните хора”? Знае ли човек…”, разказва изпълнителката.

„Съдени” е музикален клип, който е създаден, за да въздейства като филмова лента. В него участват актьори, музиканти и приятели на актрисата. Виждаме Явор Бахаров като отдаден на чувствена любов към нея. С интересно музикално интро се включва Малин Миланов (Монти) от група Ice Cream, който е и режисьор на лентата. В паралелна история се появяват певицата Ева Георгиева (Eva), както и оперният певец Марчо Апостолов.

За българските фенове остава да разберат дали младата Petya Alexa е научила житейските уроци за трудната любов, докато е обикаляла елитните американските театрални школи и лъскавите холивудски приеми.

Петя Александрова, както е истинското име на певицата, израства в България, завършва немска гимназия с отличие и започва да учи връзки с обществеността в Софийския университет. Сърцето ѝ на артист я отвежда в престижния колеж „The Lee Strasberg Theatre & Film Institute“ в Лос Анджелис, където са усъвършенствали таланта си звезди като Мерлин Монро, Марлон Брандо, Ал Пачино, Анджелина Джоли. В школата на Страсбърг Petya Alexa се развива като артист, който пее, танцува и играе. Като студент успява да влезе в мастерския клас на самия Дейвид Лий Страсбърг - синът на Лий Страсбърг.

В Лос Анджелис Петя Алекса успява да се пребори за главна роля във филм на Сърж Роднънски (Serge Rodnunsky). Изявява се на театралната сцена - в мюзикълите "Чикаго",  "Лов на вещици" по Артър Милър и др. Достига втори кръг-кастинг за главна женска роля във филма „Твърде Лично” („Taken”), продуциран от самия Люк Бесон.

В България Petya Alexa е познато лице от рекламни клипове, от филма Love.net, от сериалите „София Ден и Нощ”, "Столичани в повече", от предаването "Комиците" и други.

 Музикалната биография на Петя се развива в града на ангелите, при вокалния педагог Дейв Строуд – вокален инструктор в „American Idol“ и на звезди като Майкъл Джексън и Джъстин Тимбърлейк. Petya Alexa посещава и Калифорнийски Университет (UCLA), където се усъвършенства като композитор и текстописец.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни