Зимна феерия и магия от цветове


„Аз създавам рисувателни книги, а вие – шедьоври!“, казва Джохана Басфорд. Новата ѝ книга е мастилено съкровище, което ни дава възможност да оцветяваме, украсяваме и споделяме чудни празнични творения.  „Зимна феерия“ е изпълнена с приказни коледни венци, играчки и изкусителни джинджифилови къщички. На страниците ѝ ни очакват деликатни снежинки, романтични снежни глобуси и изящни северни елени. Книгата вдъхновява любителите на оцветяването да грабнат моливите и да покажат най-добрите си умения.

Изданието включва 37 едностранни картини, които лесно могат да се изрежат от книжното тяло и да се сложат в рамка или пък да ги подарим на близки и приятели.

Джохана Басфорд е създател на рисувателните бестселъри „Тайната градина“, „Омагьосаната гора“, „Изгубен океан“ и „Магична джунгла“, от които са продадени над 20 милиона екземпляра в цял свят. Изящните ѝ илюстрации предизвикват безброй хора да открият в себе си порив за творчество и вдъхновение. Белият лист хартия може да е заплашителен, но контурите на книгата за оцветяване са като спасителна мрежа. Дават насока и сигурност, за да упражним без страх и нерви своята креативност.

 Специални препоръки:

  • Изпробвайте моливите и тънкописците си на бялата страница в края на книгата.
  • Моливите са най-универсалните цветни материали и ще ви дадат възможност да смесвате и преливате цветовете по време на оцветяване.
  • Тънкописците предоставят живи и ярки цветове, но не натискайте твърде много с тях и не забравяйте да ги изпробвате, преди да се впуснете в оцветяване!
  • Не се тревожете, ако излезете от очертанията.
  • Винаги е забавно да се похвалите с шедьоврите си! Споделете творенията си с приятели или в социалните мрежи с хаштаг #JohannasChristmas. Българската група във фейсбук е ето тук.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни