Елза Хоск. От Швеция с любов


Тя е руса. Тя е с много, много сини очи. Тя е от Швеция и е супермодел. А освен всичко това, е и ангел на Victoria's Secret. Нейното име е Елза Хоск.

Въпреки че е родена през зимата на 1988 година, доколкото в Скандинавието има нещо, различно от зима, Елза е изгарящо сексапилна. Гледайки я, по-скоро си мислим за лято. За голи тела, "скромни" бански костюми, коктейлчета с чадърчета и други такива работи. Смятаме, че схванахте идеята.

1

В кариерата си на супермодел, Елза вече е работила с брандове като Dior, Dolce & Gabbana, Free People, Ungaro, H&M, Lilly Pulitzer, Guess и други. Върхът в кариерата й несъмнено е достигането на статут на ангел на Victoria's Secret - чест, за която всеки модел си мечтае, но малцина достигат до подобно признание.

3

В родната си Швеция Елза Хоск е играла баскетбол, на което навярно до голяма степен дължи и перфектното си тяло. С течение на времето обаче хубавицата оставя баскета на заден план, за да стане професионален модел. Изключително мъдро решение, бихме казали, гледали портфолиото й.

4

Любопитното е, че още на 13-годишна възраст Елза изпраща първите си фотографии на различни модни агенции, а на 14 вече е модел. Бързо развитие на събитията, а?

5

Елза все пак успява да поиграе професионално баскетбол за около две години, преди да й омръзне и да се захване за постоянно с работата си на модел. Имайки предвид начина, по който изглежда, шведката набързо получава куп оферти за ангажименти, а скоро след това и заминава за Ню Йорк, където стартира цялото приключение.

6

В случай че ви е нужно подобно доказателство за сексапила на Елза Хоск, нашата приятелка от Скандинавието попада сред първите 20 на най-сексапилните модели в света според класацията на престижния models.com.

7
Елза Хоск като ангел на Victoria's Secret

Сигурно ще ви е интересно да научите, а може и не, че Елза има братовчедка на име Алис Хърбст, която също е модел. Какво ли не бихме дали, за да присъстваме някой път на фамилното им събиране покрай Коледа.

8

Освен че е красива, Елза е и добро момиче. От известно време насам тя подпомага каузата на организацията FAIR Girls, активно бореща се против трафика на хора.

9

Обичаме те, Швеция!

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни