He’s Chuck Bass…


Изминаха няколко години от края на сагата Gossip Girl, но дамската половина от екипа на VIBES все още не може да преживее загубата. Не ни липсват толкова сюжетът или луксозната нюйоркска обстановка, колкото героите. Или по-скоро един от тях: Чък Бас.

Името му в реалния живот е Ед Уестуик. Идва от Англия, а британският му акцент е само една от причините да сме буквално луди по него. Прекалено красив, прекалено лош, прекалено привлекателен, прекалено опасен. Героят му в тийн сериала, благодарение на който придобива световна известност, притежава по твърде много от всичко.

След края на телевизионната драма името на актьора се позагуби в медийното пространство. Скоро обаче ще го гледаме в нова продукция, в която отново ще се превъплъти в не особено добър персонаж. Или да си го кажем направо – ролята на сериен убиец няма да му донесе награда за мир, но пък образът на лошо момче определено му отива.

Дотогава ще си направим една кратка и гореща снимкова ретроспекция на 28-годишния британец. Просто да се подготвим за това, което ни очаква скоро на малките телевизионни или компютърни екрани.


Станислава Симидчийска
Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни