Нина Агдал ще ви накара да се влюбите в Скандинавието


Родена през 1992 година, датският супермодел Нина Агдал вече е една от най-добрите визитни картички на скандинавската държава.

23-годишната Нина бе един от тримата модели, които бяха снимани за ежегодното Swimsuit Issue на Sports Illustrated за 2013, а изборът на световноизвестното списание изобщо не ни изненадва. Просто я вижте.

 

Датската красавица е израстнала в малкото 30-хилядно градче Хилерьод, но днес името й е популярно по цялото земно кълбо.

nina-agdal-24_0

 

В портфолиото на Нина влизат ангажименти за Billabong, Leonisa, Banana Moon Swimwear, Macy's, Frederick's Hollywood, Victoria's Secret и други.

 

През 2012 Нина Агдал попадна сред моделите, включени в изданието Swimsuit Issue на Sports Illustrated, като дори бе избрана за "новобранец на годината".

 

През 2013 година Нина участва в една от рекламите по време на "Супербоул", следвайки пътя на други популярни модели.

nina_agdal_8

А освен всичко, чувстваме и напълно запленени от зелените й очи.

11355273_1624232871148384_1405708029_n

Да живее Дания!

Nina-Agdal-Grazia-James-Macari-05

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни